-

Gözden kaçırmayın

Arapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı DuyurusuArapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı Duyurusu

Malatya’da yerel saatle 01:30'da Erzincan'ın Tercan ilçesi merkezli olarak 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD Başkanlığı'nın deprem dairesinden elde edilen bilgilere göre, sarsıntının hissedildiği çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletilirken, depremin herhangi bir can veya mal kaybına neden olup olmadığına dair anında bir açıklama yapılmadı.

Depremin hemen ardından ilgili birimlerin sarsıntının etkisini ve olası zararları değerlendirmek üzere harekete geçtiği bilgisi alındı. Deprem, özellikle riskli bölgelerde yaşayan vatandaşlar için önemli bir uyarıcı niteliği taşımakta. AFAD ekiplerinin, deprem sonrası hasar tespiti ve yardım çalışmalarına yönelik faaliyetlerini sürdürdüğü aktarıldı.

Kamuoyunu bilgilendirme ve olası bir tehlikeye karşı uyarıda bulunma amacıyla AFAD Başkanlığı tarafından deprem ile ilgili düzenli güncellemeler yapılmaya devam edilecek. Etkilenen bölge halkının güvenliği ve ihtiyaç duyulabilecek destek konuları olaya müdahale eden kurumlarca takip edilmekte ve gerekli önlemler alınmaktadır. Depremle ilgili gelişmeler, ilgili makamların sağladığı bilgilere dayanarak kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir.