Trendyol 1. Ligde sahalara dönme kararı alan Yeni Malatyaspor Alt yapı Antrenörü Murat Uçkun nezaretinde bu akşam toplanıyor.

Gözden kaçırmayın

AĞILBAŞINA HEYALAN ENGELİAĞILBAŞINA HEYALAN ENGELİ

Yeni Malatyaspor'da Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başlayacak olan Yeni Malatyaspor'da sözleşme imzalanan ve lisansları çıkarılan 26 futbolcu Malatya'ya gelmeye başladı. Akşam saatlerinde Malatay'da olacak futbolcularla ilk antremanı yapacak olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör görevini Alt yapı antrenörü Murat Uçkun üstlenecek. U 19 Takımdan takviye edilen Yeni Malatyaspor'da futbolcuların antreman hazırlıkları sürerken, Uçakları geç saatlerde olan futbolcularında bu gün Malatya'da olacakları öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek TFF'nin verdiği kararlar gereği sahaya çıkacaklarını belirterek "Malatya Stadı hala hazır değil, bir maçımızı erteledik Keçiörengücü maçına da çıkacağız, saha hazır olmadığı için bu maçı da başka bir statda oynama durumu var. Bu maçda İstanbul'a alınabilir. Çünkü saha hazır değil. Takım olarak mevcut futbolcularla Keçiörengücü maçına çıkacağız" dedi. 

TEKNİK DİREKTÖR MURAT UÇKUN