-

Gözden kaçırmayın

Arapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı DuyurusuArapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı Duyurusu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart 2024 Çarşamba günü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya gerçekleştireceği ziyaret için önemli bir siyasi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesi'ne yakın bir miting alanında saat 12:30'da gerçekleşecek etkinlik, şehir sakinleri ve çevre ilçelerden gelen vatandaşları ağırlayacak.

Etkinlik, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarını dinleyip yerel yönetimler ile merkezi hükümet arasındaki iş birliğini görmek amacıyla davet edildiği bir platform olacak. Toplantının gündemindeki konuları dinlemek ve genel bir bilgi alışverişinde bulunmak isteyen herkesin katılımına açık olacak olan etkinliğin, büyük bir katılım ve yerel coşku ile gerçekleşmesi bekleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve ilgili organizasyon komiteleri, bu büyük buluşmayı sorunsuz bir şekilde yürütmek için detaylı planlamalar yapmış ve gerekli tüm hazırlıkları tamamlamıştır. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi ve güncellemelerin ilerleyen günlerde vatandaşlara duyurulacağı bildiriliyor.

#Malatya #BüyükşehirBelediyesi #CumhurbaşkanıErdoğan #Ziyaret #Etkinlik #Miting #MalatyaBuluşması