-

Gözden kaçırmayın

Arapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı DuyurusuArapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı Duyurusu

Arapgir ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri ekipleri tarafından yapılan çevre temizliği faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Özellikle mesire ve park gibi alanlarda yoğunlaşan temizlik çalışmaları kapsamında, Bediatül (Postoğlu) Bozkurt Parkı'nda çevre temizliği gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir'in yeşil dokusunun korunmasının ve daha da iyileştirilmesinin önemini vurgulayarak, sadece yeşil alanların varlığının yeterli olmadığını belirtti. Bu alanların bakımlı olması ve kente estetik bir katkı sağlaması gerektiğini söyleyen Cömertoğlu, ekiplerin durmadan çalıştığına dikkat çekti. Uygun alanları parklara dönüştürme çabalarının sürdüğünü ve bu konuda özverili çaba gösteren yerel halka teşekkür etti.

Arapgir Belediyesi, ilçenin park ve yeşil alanlarını bakımlı tutma konusunda kararlılık göstererek vatandaşlara temiz ve estetik bir çevre sunmayı hedefliyor. Yerel yönetim, çevre temizliği yanı sıra bu alanların sürdürülebilirliği için toplumun katılımını önemsiyor ve halkın desteğine değer veriyor.

#Arapgir #temizlik #çevrekoruma #belediye #yeşilalan #çevretamiri #bakım #katılım #sürdürülebilirlik