-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla 1.Organize Sanayi bölgesinde bulunan İNTEM Triko Fabrikasında çalışan kadınları ziyaret etti.

Vali Yazıcı, kadınların toplumun temel direği ve geleceğin inşasında önemli bir rol oynadığını belirterek, "Onlar, sevdikleri için her an fedakarlık yaparlar. Üretim kabiliyetiyle Anadolu'nun bereketini zenginleştiren kadınlarımız, aynı zamanda toplumsal kültürümüzün taşıyıcısıdırlar. Bu vesileyle tüm emekçi kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor ve başarı dolu hikayelerinin daima devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Vali Yazıcı ve Hanımefendi Hanife Yazıcı, fabrikada çalışan kadınlara çiçek ve hediyeler dağıtarak buradan ayrıldılar.

Vali Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 6 bakanlığın il temsilcileri tarafından düzenlenen stantları ziyaret ettiler.

Vali Yazıcı, stantları gezerek, "Devletimiz, kadınların iş ve toplum hayatında aktif bir rol oynaması için istihdamdan eğitime kadar birçok destek ve teşvik sağlamaktadır. Anadolu kadınının tüm yeteneklerini sosyal ve ekonomik hayata aktarmak için çalışmaktadır. Kadınlarımız, hem iş hayatında hem de evde verdikleri emekle toplumumuza değer katmaktadır. Ayrıca, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerdir" dedi.

Vali Yazıcı ve Hanımefendi Hanife Yazıcı, stantta emeği geçenlere teşekkür ederek stant alanından ayrıldılar.

#ValiErsinYazıcı #HanımefendiHanifeYazıcı #KadınlarGünü #8MartDünyaKadınlarGünü #İNTEMTrikoFabrikası #kadınemitirdünyabulur #kadınemekçi #değerlikadınlarımız