-

Gözden kaçırmayın

Arapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı DuyurusuArapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı Duyurusu

Arapgir Belediyesi, Arapgir'de yerel ürünlerin marka değerlerini artırmak için önemli bir adım attı. Bölgeye özgü ürünler, Arapgir Belediyesi'nin girişimleriyle coğrafi işaret alarak tescillendi. Bu hamle sayesinde, bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması ve Arapgir'in zengin ürün çeşitliliğinin korunması ve tanıtılması hedefleniyor.

Coğrafi işaretli ürünlerin koruma altına alınması, yerel ekonomi için büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, bu ürünlerin ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet gücünün arttırılması hedeflenmektedir. Arapgir'den tescil alan ürünlerin kültürel mirasın bir parçası olarak görülmesi ve gelecek nesillere aktarılması, bölgenin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunacak bir diğer unsurdur. Bu adımlar, Arapgir'i ve ona özgü değerleri ulusal ve uluslararası platformlarda daha görünür kılmayı hedeflemektedir.

#Arapgir #YerelÜrünler #Coğrafiİşaret #Kalkınma