-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Şehit Koray Seçkin İlkokulu öğrencileri, Jimnastik B Kategorisi'nde birinci olan başarılarıyla dikkat çekti. Bu başarılarını kutlamak ve tebrik etmek amacıyla Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler ve okul idarecileriyle birlikte, Kaymakamız Kutsal Baytak'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında öğrenciler, Kaymakamız Kutsal Baytak'a tebrik plaketi takdim ettiler. Baytak, öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Bu ziyaret aynı zamanda öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve onları daha da teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Öğrenciler, ziyaret sırasında Kaymakamımız ve diğer yetkililerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Bu sayede, kamu görevlileriyle bir araya gelme ve onlardan ilham alma fırsatı yakaladılar. Ayrıca, bu tür etkinlikler ile öğrencilerin topluma olan katkılarını ve başarılarını gözler önüne sermek amaçlandı.

Bu ziyaret, Şehit Koray Seçkin İlkokulu öğrencilerinin jimnastik alanındaki başarılarının sadece okul düzeyinde değil, il düzeyinde de takdir gördüğünün bir göstergesi oldu. Jimnastik sporunda başarılı olan bu genç jimnastikçilerimizin daha da ileriye gitmeleri ve ulusal düzeyde de başarılı olmaları için desteklerin sürdürülmesi önem taşıyor.

#ŞehitKoraySeçkinİlkokulu #JimnastikŞampiyonları #YeşilyurtİlçeMilliEğitimMüdürü #KaymakamKutsalBaytak #TebriklerJimnastikçiler #ÖğrenciBaşarısı #Motivasyon #GençYetenekler