-

Gözden kaçırmayın

Arapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı DuyurusuArapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı Duyurusu

Malatya Müftülüğü'nde yapılan haftalık Cuma hutbesinde, Kadir Gecesi'nin önemi vurgulandı. Hutbede, Kadir Gecesi'nin "Kur'an'la Aydınlanan Gece" olarak adlandırıldığı ve Kur'an'ın indirildiği kutsal bir zaman dilimi olduğu belirtildi. Kadir Gecesi'nin, bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilerek, bu geceyi fırsata çevirmek için duaların ve ibadetlerin büyük önem taşıdığı vurgulandı. Müslümanların bu özel geceyi manevi huzura ulaşmak için iyi değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çekildi.

Hutbede ayrıca, Ramazan ayının ruhunu yansıtan ve ahiret bilincinin güçlendirilmesine yönelik bir çağrıda bulunuldu. Ramazan'ın getirdiği manevi atmosferin korunması ve yüceltilmesi gerektiği vurgulandı. Son olarak cemaate, Kadir Gecesi'nin manevi değerlerini hatırlatarak, bu anlamlı geceyi en iyi şekilde idrak etmek için tavsiyelerde bulunuldu.

#KadirGecesi #CumaHutbesi #İslam #Maneviyat