-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Şehit aileleri, gaziler, teşkilat mensupları ve emekli personeller onuruna düzenlenen programda Vali Yazıcı ve eşi, katılımcılarla bir araya geldi.

Vali Yazıcı ve eşi, iftar programı öncesi masaları dolaşarak şehit aileleri, gaziler ve emniyet personellerinin hatırlarını sordu ve bir süre sohbet etti. Program, Emniyet Müdürünün konuşmasıyla başladı ve Vali Yazıcı'nın konuşmasıyla devam etti.

Vali Yazıcı konuşmasında, Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma, cömertlik, şefkat ve merhametin arttığı bir zaman olduğunu belirtti. Topraklarımızın şehitlerimizin ve gazilerimizin kanlarıyla şekillendiğini ve hür ve bağımsız olarak yaşadığımız vatanımızın değerini vurguladı. Vali Yazıcı, şehitlerin yüce bir makamda olduğunu ifade etti ve onları her zaman gönüllerinde yaşattıklarını söyledi. Programda, Malatya ili genelinde düzenlenen silah atışı yarışmasında birinci olan personele ödül takdim edildi. İftar yemeği ve yapılan dua ile program sona erdi.

#ValiErsinYazıcı #HanımefendiHanifeYazıcı #TürkPolisTeşkilatı #179yıldönümü #iftar #şehitaileleri #gaziler #emniyetpersoneli #Ramazan