-

Gözden kaçırmayın

Arapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı DuyurusuArapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı Duyurusu

Malatya'da din eğitimi ve manevi destek faaliyetleri kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Kayseri'den gelen bir heyet, Malatya'daki çeşitli dini kurumları ve eğitim merkezlerini ziyaret etti.

Heyet, Kayseri İl Müftüsü'nün eşi Emine Akkuş, Kayseri İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları gönüllülerinden oluşuyordu.

Heyetin ilk durağı, kur'an eğitiminin verildiği Elemendik Konteyner Kent Kur'an Kursu oldu. Heyet burada kurs öğreticileri ve 4-6 yaş aralığındaki minik kursiyerlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Ayrıca öğrencilere ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Malatya İl Müftülüğünü de ziyaret eden heyet, müftüyle de görüşme imkanı buldu. Günün devamında Battalgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Mehmet Kaya Kur'an Kursunda iftar programına katılan heyet, burada hafızlık eğitimi alan öğrencilerle iftar yaptıktan sonra onlarla kıymetli vakit geçirdi ve tecrübelerini paylaştı.

Gerçekleştirilen bu ziyaretler, başta çocuklar ve genç hafız adayları olmak üzere eğitim gören herkese moral ve motivasyon kazandırmıştır. Malatyalı ilgililer, ziyaretleri nedeniyle Kayseri heyetine teşekkürlerini iletti.

#Malatya #din #eğitim #manevi #ziyaret #heyet