-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Vali Ersin Yazıcı, Ankara ve Yazıhan yolu trafik uygulama noktalarını ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nda trafik kurallarına uyumu arttırmayı hedefledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle alınan önlemleri denetleyen Vali Ersin Yazıcı'ya, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın eşlik etti.

Vatandaşların huzur ve güven içinde bayram geçirmelerini sağlamak için sahada görev yapan güvenlik güçleriyle sohbet eden ve bayramlaşan Vali Yazıcı, ekiplere kolaylıklar dileyerek bayramlarını kutladı.

Vali Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri, kontrol noktasında durdurulan araçların denetimlerine katılarak sürücülere, bayramlarını kutlayıp trafik kurallarına uymaları gerektiğini hatırlattı.

Sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Yazıcı, herkesi kurallara riayet etmeye davet ederek "Vatandaşların güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi için ilimiz genelinde üst seviyede trafik tedbirleri alındı. Bayramı bayram gibi yaşamak için hem sürücüler hem yayalar olarak kurallara uymalıyız. Sağ salim sevdiklerimize kavuşmak için tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını istiyor, hayırlı yolculuklar ve hayırlı bayramlar diliyorum." şeklinde konuştu.

Vali Yazıcı, trafik ve asayiş güvenliğini sağlayan personellerden uygulamalar, faaliyetler ve alınan tedbirler hakkında bilgi alarak trafik uygulama noktalarından ayrıldı.

#ValiErsinYazıcı #trafik #RamazanBayramı #tedbir #denetim #güvenlik