-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Vali Ersin Yazıcı, Çorum'da düzenlenen veda yemeğine katıldı. Yemek, İl Müftüsü olarak atanan Şahin Yıldırım için Havuzbaşı Restoranında gerçekleştirildi.

Yemeğe Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Baro Başkanı Av. Onur Demez, Vali Yardımcıları, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ercan Altın ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Yazıcı, veda programında yaptığı konuşmada, "İlimizin değerli Müftüsü Şahin Yıldırım'ın Çorum iline tayini çıkması sebebiyle bugün burada bir araya geldik. Kendisine ilimize sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde başarılar diliyor, görevinde başarılı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Veda yemeği samimi bir atmosferde geçti ve Vali Yazıcı tarafından İl Müftüsü Şahin Yıldırım'a günün anısına hediye takdim edildi.

Program, Vali Ersin Yazıcı'nın İl Müftüsü Yıldırım'a yeni görev yerinde başarılar dilemesi ve davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

#ValiErsinYazıcı #Çorum #İlMüftüsü #ŞahinYıldırım #veda #yemek #teşekkür #başarı #hatırafotoğrafı