-

Gözden kaçırmayın

Arapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı DuyurusuArapgir Belediyesi, Ethem Holding İşbirliğiyle Çağrı Merkezi Personeli Alımı Duyurusu

Malatya'nın sevilen simgesi olan ve halk arasında "Mercedes Kadir" olarak bilinen Kadir Şeker'in ölümünün dördüncü yıldönümünde anma mesajları paylaşıldı. Malatya'nın sokaklarına yıllarca renk katan ve halkın gönlünde taht kuran Şeker, aramızdan ayrılışının üzerinden dört yıl geçmesine rağmen hala hatırlanmaya devam ediyor.

Kadir Şeker'i anan mesajlarda, onun Malatya sokaklarında bıraktığı boşluğun ve hafızalardaki sevecen yüzünün asla unutulmadığı ifade edildi. Şehrin sevilen bir simgesi olan Mercedes Kadir, geride bıraktığı miras ve insani değerleriyle sonsuza kadar hatırlanacak bir figür olarak hafızalarda yer ediniyor.

Bugün, herkesin içinde bir parça bulduğu ve samimiyetiyle tanınan bu özel insanı, Malatya şehri rahmet ve saygıyla anıyor. Mercedes Kadir, yaşadığı şehrin kültürel dokusuna yaptığı katkıların yanı sıra, kişiliğiyle de ilham vermeye devam ediyor.

#Malatya #MercedesKadir #KadirŞeker #AnmaMesajı #Hafıza #Sevgi #Saygı