-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Vali Ersin Yazıcı'nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet, şehitlerimizin ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. Hanımefendi Yazıcı, Darende ilçesinde Şehit Piyade Er Hamit Koçhan, Şehit J. Er Ali Gökçe ve Şehit Polis Memuru Adem Keleş'in ailelerini evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evladınızı şehit verdiniz. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve şifa diliyorum." dedi. Şehit aileleri, Hanımefendi Yazıcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Aile Destek Merkezlerini ziyaret etti. Kadınların psiko-sosyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olmak amacıyla faaliyet gösteren merkezde, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini inceledi ve kursiyerlere teşekkür etti.

Aile Destek Merkezi ziyaretinin ardından Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyareti gerçekleştirdi ve vatandaşlara eşit ve adil hizmet prensibiyle hareket ettiklerini belirtti. Toplumun tüm kesimlerine erişilebilir hizmetler sunmaya devam ettiklerini vurguladı.

Son olarak Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende ilçesindeki Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti. Somuncu Baba'nın dergahını, çilehanesini, ilme adanmış ömrünü anlatan müzeyi ve türbe önünde bulunan balıklı kuyuları ziyaret etti. Ziyaretler, Kudret Havuzu olarak bilinen ve Tohma Kanyonu içerisinde bulunan temizliği, doğal görünümü ve şifalı termal suyuyla ön plana çıkan alanda gezilmesiyle son buldu.

#HanifeYazıcı #ErsinYazıcı #Darende #Şehitler #AileZiyareti #AileDestekMerkezi #SomuncuBaba #Kültür #Turizm #DarendeGezisi