-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'da Gençlerle BuluştuAK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'da Gençlerle Buluştu

Kıymetli bir iş insanının değerli evladının düğün törenine katılan önemli kişiler, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Bu özel günde bir araya gelen konuklar, yeni evli çiftin geleceğe dair ümitlerini paylaştı.

Anadolu'nun güzide şehirlerinden biri olan Malatya'da, tanınmış iş insanlarından birinin oğlunun düğün töreni gerçekleştirildi. Genç çift Şamil ve Ece'nin mutluluğunu taçlandıran bu önemli günde, şehirdeki ileri gelenler de yer aldı.

Törende konuşma yapan bir etkili şahsiyet, genç çifte saadetler dileyerek, gelecek hayatlarının her daim mutluluk ve huzur içinde geçmesini temenni etti. Bu mutlu günde birlikte olmanın ve bir yuva kurmanın önemine dikkat çeken konuşmacı, genç çiftin birbirlerine sıkı sıkıya bağlı kalmalarını ve mutluluklarını daim kılmalarını tavsiye etti.

Özel düğünün ardından Malatya'nın sosyal hayatında yaşanan bu güzel anın yankıları sürüyor. Toplumun her kesiminden yoğun ilginin olduğu bu düğün, insanların birbirleriyle olan güçlü ilişkilerini ve toplumsal bağları pekiştiren etkinliklerden biri olarak kayıtlara geçti. Şehrin önemli günlerinden birini daha geride bırakan Malatya, bu mutlu olayla birlikte yeni bir ailenin toplum içindeki yerini kutlamış oldu.