-

Gözden kaçırmayın

Özel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar PaylaşıldıÖzel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar Paylaşıldı

Malatya'da bulunan Şire Pazarı esnafı, bir süredir belirsizlikler ve dolaşan dedikodular yüzünden endişe içindeydi. Daha önce pazarın yıkılacağı ve esnafın rızası dışında yeni bir yere taşınacakları söylentileri dolaşıyordu. Bu endişeleri gidermek amacıyla AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Milletekili Babacan ve beraberindeki heyet, esnafın yanında olduğunu göstererek, hiç kimseyi maddi olarak zor durumda bırakmayacaklarını ve fazla kira bedelleriyle baş etmekte zorlanan esnafların ekonomik olarak sıkıntıya düşmesine izin vermeyeceklerini vurguladı. Bu sözler, esnaf arasında rahatlama yarattı.

Resmi açıklamalara göre, seçimlerden sonra göreve başlayacak olan belediye başkanlarının da kesin ve net tutum sergileyeceği, hiçbir esnafın mağdur edilmeyeceği ve sorunların çözüleceği garanti ediliyor. AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan'ın mesajlarına göre, Malatya'nın yerel değerlerine sahip çıkılacak ve vatandaşların endişeleri dikkate alınarak hareket edileceği belirtiliyor.

#Malatya #ŞirePazarı #esnaf #belirsizlik #dedikodu #endişe #zorluk #ziyaret #söylenti #belediye #aday #AKParti #Milletvekili #AbdurrahmanBabacan #Battalgazi #mağdur #çözüm #mesaj #yereldeğerler #vatandaş #güvence