-

Gözden kaçırmayın

Özel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar PaylaşıldıÖzel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar Paylaşıldı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, görev süresi boyunca ilçede birçok yenilik ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdiğini ifade etti. Kızıldaş, 2014 yılından bu yana belediye başkanı olarak görev yapmaktadır ve alt yapıdan üst yapıya, tanıtımdan kültüre, spordan ekonomiye, restorasyondan eğitime, tarımdan sağlığa ve peyzaj çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmuştur. Kızıldaş, ilçeyi çağdaş bir kent yapma hedefiyle önemli adımlar attıklarını vurgulayarak her alanda "enlerin ve ilklerin belediyesi" olmayı amaçladıklarını belirtti.

Mehmet Kızıldaş, yönetim anlayışlarının hukuka bağlılık ve insan haklarına saygı üzerine kurulu olduğunu söyledi. Arguvan'da demokratik, katılımcı ve sosyal bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini ifade eden Kızıldaş, görev süresi boyunca belediye personeli, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar gibi çeşitli kesimlerle iş birliği yaparak ilçeye hizmet ettiklerini vurguladı. Ayrıca, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Görev süresinin sona ermesiyle birlikte Mehmet Kızıldaş, yerini yeni seçilen Belediye Başkanı Ersoy Eren ve ekibine devretti. Ancak Kızıldaş, görevi sona erse bile Arguvan ve sakinlerinin sorunlarına duyarlı olmaya ve ilçenin gelişimi için çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

#ArguvanBelediyesi #MehmetKızıldaş #ErsoyEren #Arguvan #belediye #hizmet