-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Ramazan Ayı süresince Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri programı çerçevesinde vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam etti. Bu kapsamda, Hanımefendi Yazıcı dört aileyi evlerinde ziyaret etti.

Hanımefendi Yazıcı'ya ziyaretlerinde Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Kaymakam Adayı Tarık Emre Uşen, Kaymakam Adayı Tayfun Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'ın eşi Feray Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bülent Hancı ve Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sevgi Şahin eşlik etti.

Hanımefendi Yazıcı, ziyaret edilen ailelerin talep ve durumlarını yerinde değerlendirerek aile üyeleriyle sohbet etti. Devletin şefkatli elinin onların yanında olduğunu hissettirmek amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Hanımefendi Yazıcı, "Ailelerin istek ve taleplerini en hızlı şekilde yerine getirmek bizlerin ilk görevidir. Ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayını birlik, beraberlik ve dayanışma duygusuyla geçirmeyi temenni ediyorum." açıklamasını yaptı.

Ziyaret edilen aileler, duydukları memnuniyeti ifade ederek Hanımefendi Yazıcı'ya ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

#HanifeYazıcı #RamazanAyı #Ziyaret #SosyalDayanışma #AileDestekleri