-

Gözden kaçırmayın

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlaması

Hanımefendi Hanife Yazıcı, Mübarek Ramazan ayında her gün ziyaretler gerçekleştirerek hane sahipleriyle birebir görüşmeler yaptı. Bu ziyaretler kapsamında Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde toplamda 12 aile evlerinde ziyaret edildi.

Hanımefendi Yazıcı'ya hane ziyaretlerinde Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Kaymakam Adayı Tarık Emre Uşen, Kaymakam Adayı Tayfun Yılmaz, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar'ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın'ın eşi Mukaddes Altın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar'ın eşi Filiz Kayalar, Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Sevgi Şahin, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bülent Hancı ve Battalgazi Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Adnan Fırat eşlik etti.

Hanımefendi Yazıcı, Ramazan ayını anlamına uygun bir şekilde geçirmeye çalıştıklarını belirtti. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan'da birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve arkadaşlık duygularını en güzel şekilde yaşadıklarını söyleyen Yazıcı, bu kapsamda vatandaşları evlerinde ziyaret ederek birlikte vakit geçirdiklerini ifade etti.

Hanımefendi Yazıcı, ailelerle bir araya gelerek Ramazan aylarını kutladı ve sorunlarını dinleyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

#HanifeYazıcı #RamazanAyı #Ziyaretler #Battalgazi #Yeşilyurt #RamazanHikayeleri #VatandaşlarlaBuluşma #Türkiye