-

Gözden kaçırmayın

Özel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar PaylaşıldıÖzel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar Paylaşıldı

Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç ile birlikte Yakınca Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, Yakınca'nın gelişimi için yapılacak olan yer rezerv alanları ve kentsel dönüşüm projeleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Babacan, Yakınca Mahallesi'nin ihtiyaçları üzerinde uzun süredir çalışmalar yapıldığını ve özellikle yer rezerv alanlarına ilişkin başvuruların ve kentsel dönüşüm sürecinin detayları üzerinde önemli ilerlemeler kaydedildiğini söyledi. Belirli bölgelerin yer rezerv alanlarına dahil edildiğini ve yerel halkın taleplerinin Bakanlık düzeyinde titizlikle takip edildiğini belirtti.

Milletvekili, şu ana kadar Yakınca'da belirlenen ve planlanan dört ayrı bölgeden toplamda 1600 konutluk bir yer rezerv alanının oluştuğunu vurgulayarak, ek taleplerin bu planda değerlendirilmesi konusunun mahalle sakinleri ve site yöneticileriyle yapılan toplantıda ele alındığını aktardı.

Babacan, Yakınca için yapılan detaylı planlamanın bölgeyi güzelleştireceğini ve Malatya'nın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için gerekli adımların atıldığını ifade etti. Mahalle sakinlerinin ve ilgililerin görüşleri alınarak, yerel dinamiklere uyumlu bir gelişme stratejisinin uygulanacağının altını çizdi.#Malatya #Yakınca #kentseldönüşüm #yerrezerv #toplantı